Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής

Φυσικά συμπληρώματα διατροφής τηρώντας τις υψηλότερες παγκόσμιες προδιαγραφές.

Η Olympic Terra Superfoods είναι μια εταιρεία οικογενειακού χαρακτήρα και γεννήθηκε στην Ελλάδα της κρίσης, πιστεύοντας στην επιχειρηματικότητα και την επανεκκίνηση του εγκαταλελειμμένου πρωτογενή αγροτικού τομέα.

Η αρώνια μπήκε στη ζωή μας αρκετά χρόνια πριν όταν αναζητούσαμε εναλλακτικές καλλιέργειες προκειμένου να αξιοποιήσουμε την οικογενειακή γη στην Μυρσίνη Ηλείας. Γρήγορα διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για έναν πραγματικό θησαυρό της φύσης και αποφασίσαμε να καταπιαστούμε με την καλλιέργειά του και την παραγωγή ευεργετικών προϊόντων για τον ανθρώπινο οργανισμό, χρησιμοποιώντας τις πλέον καινοτόμες μεθόδους.

Η Olympic Terra Superfoods δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια σειρά από premium προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.
Συνδυάζει την αρώνια με πρώτες ύλες Ελληνικής ταυτότητας και Μεσογειακό χαρακτήρα, κάνοντας τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και για τον υγιεινό προσανατολισμό τους.

Στόχος μας είναι η δημιουργία και διάθεση προϊόντων στην ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, προσφέροντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην παραγωγή, την μεταποίηση, τη διάθεση και τη διανομή, ενώ μεγάλο μας όνειρο είναι τα προϊόντα της Olympic Terra Superfoods να υποκαταστήσουν τις εισαγωγές που έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια σειρά premium προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με βάση την αρώνια σε συνδυασμό με άλλες πρώτες ύλες ελληνικής ταυτότητας, τα οποία θα ξεχωρίζουν για τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά τους αλλά και για τον υγιεινό προσανατολισμό τους.

Life Style
Sex
Ενέργεια
Τεστοστερόνη
Ύπνος
Αντί Stress
Ευεξία